پرتقال ژله ای با رنگهای مختلف، یک دسر بسیار ساده و زیبا
مواد لازم
طرز تهیه
پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم. حالا میتونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).
حالا ژله ها رو با رنگهای دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده میکنیم و تو 18 پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.
بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به 3 یا 4 برش تقسیم میکنیم که تعداد برشها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.
از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.